Gazi Ortaokulu

WEB https://seyhangazi.meb.k12.tr
Adres : Cemalpaşa Mh. Valiyolu Cad. No37 Galeria karşısı Seyhan/ADANA
VİZYON : MUTLU ÇOCUKLARLA,MUTLU YARINLARA....
MİSYON : Kendisi ve toplumla barışık,gelişmeleri takip eden öğrenmeye meraklı ,sağlıklı iletişimi kurabilen,sorumluluk alabilen kendine güvenli üretken ve yaratıcı araştıran ve sorgulayan ,gelişmelere açık Atatürk İlkeleri ve Laik Cumhuriyete sahip çıkan 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 0

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Normal (Tekli) Eğitim
Saatler : 08:00-13:50
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Adana´nın her yerinden çoğunlukla tek dolmuş veya Belediye otobüsüyle gelinebilir.
Yerleşim Yeri : Okul 3 binadan oluşmaktadır.Büyük bir bahçesi vardır.Bahçede çiçeklerin yanısıra palmiye, portakal ,yeni dünya,turunç gibi yaşlı ve genç ağaçlar mevcuttur.Bahçede ayrıca bir halı saha bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Gazi ortaokulu Seyhan İlçesi merkezindedir.Tren istasyonuna 600-700 metre uzaklıkta olup,bitişiğinde merkez parkı ve 200 metre uzaklığında merkez camiisi bulunmaktadır.Çevresinde Galeria, çevre yolu, Gazipaşa Bulvarı bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : VOLEYBOL ERKEKLER İL BİRİNCİLİĞİ VOLEYBOL KIZLAR YARI FİNALİ BASKETBOL ERKEKLER YARI FİNALİ
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ERASMUS+ "Democracy Begins at Home" ERASMUS+ "Giving a glass of water with love to grandchild"